Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vámpírok és vérfarkasok harca 2.

2010.07.05

Hiába is törtem az agyam valami használható ötlet után kutatva, semmi sem felelt meg az elképzeléseimnek. Ha futni kezdek és ő a gyorsabb, hátulról támad le és az nem lenne szerencsés. Ha viszont ismeret hiányában rátámadok és erősebbnek bizonyul, alul maradok és vége az életemnek. Így hát csak álltam és vártam, mi következik. Még sosem láttam hozzá hasonló lényt a környéken, fogalmam sem volt miféle lehet…állat, vagy valami más. Mozdulatlan voltam, ő vicsorgatta rám hosszú és hegyes fogait, de nem közelített tovább, hanem megállt.
- Én nem bántalak, ha te sem engem! – próbálkoztam. Sosem lehet tudni…hátha megérti. Nagy meglepetésemre fogait elrejtette. Óvatos léptekkel kerülgetni kezdett, minden mozdulatát figyelemmel kísértem, nem bíztam benne. Mit akarhat tőlem??
Mikor mögém került, éreztem hogy testemet remegés járja át. De aztán újra feltűnt, valami nagyon furcsa volt a szemében. Mintha ismerném ezeket az éjfekete szemeket… de nem, az nem lehet, vagy mégis? A gondolat villámcsapásként futott át az agyamon… Kira?
- Kira? – most már hangosan is kérdeztem. Tudtam, hogy őrültség, de meg kellett kérdeznem. A lény farkashoz volt hasonlítható, de azt hiszem kétszer akkora volt. És azok a szemek… most ijedtséget láttam bennük, és… bizonytalanságot. Elkápráztatott a szemeivel, mintha a gondolataimat próbálta volna irányítani, de sikertelenül. Semmi sincs rám hatással, immunis vagyok. De éreztem, hogy próbálkozik és láttam rajta, hogy egyre idegesebb lesz.
- Kira, te vagy az? – újra feltettem a kérdést, egyre biztosabb voltam benne, hogy a lény mögött Kira rejtőzik, azt még nem tudtam hogyan. Ha léteznek vámpírok - és erre én vagyok a példa -, akkor miért ne lehetnének más lények is?
A farkas megrázkódott és a szemem láttára hirtelen emberi alakot öltött. Kira volt az. Régóta ismertem már, talán szerettem is… de ő mindig távolságtartó volt velem és én nem próbálkoztam tovább.
- Hát te vagy az? Ez hogyan lehetséges? – nem igazán hittem a saját szememnek, értetlenül álltam a dolog előtt.
- Amint látod. Hogy hogyan? Azt hittem ha más nem, de te tudni fogod, Kyle(kájl) – hangjában csalódottságot észleltem. – Vérfarkas vagyok. – bökte ki egyszerűen.
- Vérfarkas? – szemeim kissé elkerekedtek. Aztán visszaemlékeztem valamire, amit egy sorstársam mondott nekem. „A vámpírok egyetlen ellenségei a vérfarkasok, csak ők tudnak legyőzni minket!” Ezzel az emlékkel már rögtön rájöttem mindenre. Ezért került engem Kira oly kitartóan, tudta hogy egyszer majd ellenségek leszünk.
- Igen, jól hallottad. De most még megkegyelmezek neked, hagyom hogy elmenekülj a városból.
Elmenekülni? Mégis hova? Miket beszél ez?
- Nincs okom a menekülésre. Talán megölnél? – kérdeztem.
- Ha muszáj… igen. Egy vérfarkas nem tűri maga körül a fajtádat. – utálatos hangja elszomorított.
- A fajtámat? – értetlenkedtem kicsit.
- A vámpírokat.
- Miből gondolod, hogy az vagyok?
- Kilométerekről is megérezném a szagodat. – undor, hát ezt érzed irántam? Még hogy a szagomat…
- A te ázott kutya szagod talán jobb? – vágtam vissza.
- Ne akarj feldühíteni. Menekülj innen míg szépen mondom.
- Nem futamodom meg, semmi elől. Főleg nem egy vérfarkas elől!
- Pedig jobban tennéd! Én szóltam. Két napot kapsz, hogy eltűnj innét, mert ha nem, megtalálunk és széttépünk! – éreztem a szavaiban a fájdalmat. Talán csak irányítás alatt áll, talán ő nem is akarja ezt az egészet. Reménykedtem hogy így van.
- Ne számíts együttműködésre! – vetettem oda.
- Mégis mi az ami ideköt? Nincs már itt senkid, húzz el innen és mi nem bántunk. – ez már valahogy jobban illett Kira szájába, de nem volt az igazi.
- Itt nőttem fel – válaszoltam.
- Na és? Ez nem indok. Ne akarj ujjat húzni velünk, mert elveszíted a csatát. Ne feledd, két napod van hogy szedd a sátorfádat és lelépj! – mihelyst ezt közölte velem visszaváltozott vérfarkassá és lelécelt. Én csak álltam és néztem, ahogy távolodik, aztán az erdő elhomályosította a körvonalait, majd végleg eltűnt. Gondolkozóba estem. Most mitévő legyek??

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

XDXD

(szerki, 2010.08.23 11:00)

xD haha... remélem már elolvastad... majd véleményt kérek. :D

XDDDDDDDDD

(Holnapi desu~ , 2010.08.19 14:48)

Vííííííííííííííííííííí~ kapom meg ma? :OOOOO Dejóóóóóóóóóóóóóó~ Víííííííííííííííííííííí~ *tombol* *ugrál* Dejóóóóóóóóó~

Mai desu~~~~~ xD

(szerki, 2010.08.19 11:16)

Nagyon "okos" vagy xD, nem csalódtam benned. :D
Jahátigen, nem lehetnek együtt szegénykék, de még nem 100% hogy így hagyom... az is lehet hogy vmi új dologgal bekavarom a törit és ezek ketten összejönnek... XD
A ficünkből kérlekszépen, 18 fejezet van meg. A tizenkilencediknek csak azt döntöttük el hogy ki lesz a POV, de még nem kezdtünk bele. :D ma viszem át, enyhítem a tüneteidet. xD

ehhe.

(Miya, 2010.08.17 20:05)

Hömm... Hát a neveket épp fordítva gondoltam volna, ááá semmi gond. XDDD De csak azért, mert azt hittem, a csávó akarja elküldeni a csajt. Nadehát... XD A Rómeó és Júlia meg azért, mert ugye az egyik vámpír, a másik meg vérfarkas, és mivel ellenséges "fajok", ezért nem lehetnek együtt. XD De kíváncsi leszek rá. :D
És hány fejezet van már meg a YokoYumificből? Már tüneteim vannak. *.*

hah? XD

(szerki, 2010.08.17 16:37)

Nos Míyáá XD nemtudom mire gondolsz a Rómeó és Júlia hasonlítással... de még én magam sem tudom, hogy mi lesz... elvileg van 3. fejezet, csak nem tetszik és ezért még dolgozom rajta. de időm az persze nincs... csak a YokoYumi ficet írjuk, amikor Yumi lejön. :D
A szereplők, nem tudom ezen mit nem értesz... a nevekkel tisztában kéne lenned, a Kyle az fiúnév, a Kira lánynév... XD
És köszönöm hogy írtál Édesem! :P

Vííííí~ O.o

(Miya, 2010.08.17 15:48)

Yókó-csán. XD Ez olyasmi lesz, mint a Rómeó és Júlia? Vagy nem? De nagyon tetszik. :P Dee Kyle fiú vagy lány? És Kira? XD Nemfogomazadást. XD
Köszii, hogy olvashatjuk, és várom a folytatást~ :)
Na meg persze sok sikert, és várom a YokoYumificet is. :DD

*.* :P

(szerki, 2010.07.19 19:36)

Köszi, hogy írtál. majd lesz, csak most Yumival belelendültünk egy új töribe és azzal vagyok elfoglalva, meghát a gépem is sz*r... ritkán jöhetek csak :S

<3<3<3

(Naomi, 2010.07.11 20:00)

Folytit lécccy lécyy minél hamarabb xxD.

:P:P:D

(szerki, 2010.07.07 11:48)

Igen, valószínűleg hamarosan lesz :D Köszi, hogy írtál és hogy motiválsz a folytatásra :D ^_^

*.*

(tütü, 2010.07.05 20:52)

uygeeeee leeeeeesz méééég foooolytaaaatááásaaaa??
*tisztára bezsongott*
léééééééééééééciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
*nagyon szépen néz!!*